Layanan Pra-Sales

* Enquiry and consulting support.
* Sample testing support.
* Ndeleng Pabrik kita.

Sawise Sales Service

* Nglatih cara nginstal mesin, latihan cara nggunakake mesin.
* Insinyur kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah.

Sertifikat

Sertifikat

FAQ

T: Apa wektu ngirim?
A: Biasane ing 7 dina kanggo ngirim port.

T: Apa istilah pangiriman biasane?
A: FOB, CNF, CIF, Exworks bakal OK.

T: Apa MOQ?
A: 1 set.

T: Apa istilah pembayaran?
A: Kita nampa T / T, L / C utawa Cash.

T: Apa port pengiriman sampeyan?
A: Biasane pelabuhan Qingdao, pelabuhan Shanghai.

T: Apa pengepakan?
A: Wesi Pallet lan Plywood kasus utawa karton utawa gumantung ing sampeyan mbutuhake.

T: Apa aku bisa ngowahi motor kanggo tegangan lan frekuensi lokal, Apa ana panambahan?
A: Ya, kita bisa nyuplai motor kanthi frekuensi lan tegangan miturut standar lokal. Kaya 220V / 380V / 410V / 415V / 440V, lan 50HZ / 60HZ tanpa daya ekstra.

T: Apa bab garansi mesin?
A: 12 wulan. Kualitas mesin kita 100% dijamin, lan bagian nyisakke (ora kalebu consumables) bisa diganti gratis ing babar pisan.

Q: Apa sampeyan milih pesenan OEM?
A: Ya, pesenan OEM ditampa. Kita bisa nggawe mesin miturut kebutuhan sampeyan karo desain, logo, warna, bahan utawa informasi merek.

Q: Di manakah pabrik sampeyan dumunung? Carane aku bisa mrana?
A: Pabrik kita dumunung ing Jining City, Provinsi Shandong, China, kira-kira 2 jam saka Beijing, 3 jam saka Shanghai.