sistem kontrol

Sistem kontrol plasma CNC nduweni 7 inci layar sentuh, kanthi 48 karakter, antarmuka Inggris lan 8 basa liyane (Cina, Inggris, Rusia, Spanyol, Portugis, Nederlands, Perancis, Jepang, Korea).

Pemotong plasma portabel lan meja pamakee nggunakake sistem kontrol F2100B, SF2100, lan liya-liyane. Pemotong plasma cnc gantry nggunakake F2300, F2500, F5200, etc. Kita nganggo START, STARFIRE kontrol sistem dan uga bisa dilengkapi sesuai kebutuhan pelanggan.

Perangkat lunak nesting StarCAM

Piranti lunak gambar STARCAM kasusun saka modul gambar (StarCAM), modul sarang (StarNEST) lan modul simulasi kode kontrol (StarPLOT) modul telu, saben modul bisa mbukak sacara mandiri, nanging uga nelpon. Ndhukung macem-macem mesin pemotong NC kontrol CNC. antarane:

Gambar, editing, zooming, copying, array, rotasi lan liya-liyane. dhukungan kanggo nyunting lan ngekspor file grafis CAD (contone, CAM, DXF, DWG, IGES) kanggo format liyane, Manajemen perpustakaan; lan grafis CAD bisa dioptimalake. Kode mesin kanggo jalur pemotongan lan mesin NC bisa diasilake kanggo bagean kasebut.

Modul nesting bisa dipigunakaké kanggo ngerjain bagian-bagian massal ing bagian-bagian multi-bagian pada pelat persegi atau lembaran persegi panjang. Iki ndhukung pemotongan terus-terusan jangka pendek, teknologi pinggiran lan bridging kanggo ngurangi jumlah perforations, nambah pemanfaatan sheet, kecepatan tinggi lan efisiensi dhuwur. Nesting, matriks nesting, nesting interaktif lan surplus bahan nesting, lan bisa cepet generate macem-macem peralatan motong CNC dibutuhake kanggo kode NC.

Modul simulasi bisa nyimpul kode NC sing diasilake dening modul loro kasebut lan bisa dilakoni ing langkah tunggal, langkah demi langkah, lan nyunting kode NC ing proses simulasi bisa diverifikasi kanggo verifikasi kebenaran lan rasionalitas kode NC lan ningkatake efisiensi produksi. , Lan bisa ngira biaya proses.

FastCAM Nesting Software

FastCAM minangka piranti lunak plotting kuat Piranti sing digunakake kanggo pemotongan kontrol nomer lan bisa maca file CAD DXF lan milih lan ningkatake file NC saka pengontrol sing beda; Kajaba iku, bisa nyepetake pemotongan kanthi jelas, nambah kualitas potong lan kanthi mangkono ningkatake keuntungan sosial lan ekonomi.

Plotting System

Kompatibilitas ngemot software
Fungsi khusus kanggo file DXF;
Fungsi kliring CAD;
Fungsi compacting CAD;
Fungsi ekstraksi CAD;
Fungsi pemecahan lan peringkat CAD.
Fungsi jembatan, kalebu jembatan sing terus, jembatan jembatan lan jembatan gangguan.

Pathing Cut

Bisa kanthi manual utawa kanthi manual nyetel arah nglereni.
Bisa ngeset port wiwitan pamotongan, titik finishing lan urutan potong.
Bisa nyetel leadin lan leadout.
Kanthi fungsi tengah-tengah CAD, bisa nyetel lan nglakokake ngecor, menehi tandha lan ngebor.

Sistem Nesting

Bisa nest kanthi cepet, terus-terusan lan kanthi otomatis nempatake atusan bagean ing akeh plat baja.
Bisa nindakake optimisasi nestling ing plat baja liyane.
Bisa kanthi otomatis ngganggu lemut AC kanthi otomatis lan ngganggu pamriksan.
Ing proses nestling sing optimal, bisa nemtokake, ngrubah lan milih bagean lan duwe gerakan horisontal, rotasi, lan matriks.

Verifikasi Sistem

Bisa duwe mriksa analog lan ngganti file pemotongan NC.
Bisa ngetung biaya materi lan biaya pangolahan.
Bisa ndhukung akeh kode NC kontrol lan ngalih ing antarane kode sing beda-beda.
Bisa nyedhiyakake akeh basa sing ndhukung platform Windows.
Printing: Discharging drawings and name, discharging list;
Ukuran plat baja, kacepetan nglereni, wektu ngurangi lan tingkat pemanfaatan plat baja;
Parameter pemrograman lan kode kontrol nomer.

Aplikasi

Digunakna kanggo mesin CNC plasma lan mesin pemilem

Nozzle pemotongan plasma lan elektroda

Fitur utama

1.Supply seri aksesoris kanggo obor pemotongan plasma
2..Good price, apik kualitas, kapasitas apik.
3.Nozzle bagean: 1.1 / 1.3 / 1.5 / 1.7mm

MODELP80 nuzzles elektroda
Bahantembaga
Dhiameteré lubang1.1 / 1.3 / 1.5 / 1.7 mm
wernasalaka
sertifikatCCC CE
kualitaskualitas tinggi

Lampu p80 panas obor pemotongan panas

1. Panjang Kabel: 5M, 8M, 10M, 15M dll.
2. CE certificate
3. Pengalaman 10 taun

Fitur utama
1Kanggo miwiti busur kanthi jinis frekuensi kontak, cepet lan trep
2Kanthi swirling eddy of shunt, njamin busur plasma vertikal
3Panjang Kabel bisa disesuaikan, panjang standar yaiku 8.0 m.
4Konsumsi plasma sing bisa ditawarake bebarengan
5Nozzle (1.1, 1.3, 1.5, 1.7), Elektrode, Shield

THC

Bisa ngontrol obor ngangkat awak supaya obyek plasma nglereni munggah utawa mudhun kanthi otomatis.

F1620 controller dhuwur dirancang kanggo meja portabel lan gantry plasma lan mesin pemut api. Piranti penyesuaian dhuwur otomatis nggabungake deteksi kapasitor, deteksi tegangan arc, kontrol motor stepper dhuwur, pamrih tensine dhuwur, nampilake transmisi mekanik maneka warna, nggunakake kontrol komputer mikro-tunggal-chip, ing fungsi kalibrasi otomatis kanthi obor langsung dhuwur.

Perangkat penyetelan dhuwur otomatis F1620 nduweni keandalan hardware sing apik banget. Shell dipilih kanthi disegel anti-gangguan campur anti banyu lan kelembaban-bukti desain kothak, utamané kanggo nglereni semangat, suhu dhuwur pemotongan plasma, gangguan elektromagnetik sing dhuwur banget. Kontrol antarmuka sing prasaja, cocok kanggo kabeh cutting geni, sistem CNC pemotongan plasma uga bisa digunakake piyambak.

Kita duwe F1620, seri HYD lan uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

obor obor

1) Detail Cepet:

1.Lifter for controller height controller
2. digunakake kanggo Digital lan Straight Strip Cutting obor
3.Flame and Plasma Cutting Machine-use

2) katrangan:

Kontrol dhuwur obor nduweni fungsi kanthi otomatis ngontrol dhuwur lan nyetel lokasi, cocok kanggo mesin plasma lan nyala, nyambungake obor pemotongan Strip digital / lurus, ngontrol dhuwur lan nyetel lokasi, banjur saldo jarak baja lan motong nozzle.

3) Aplikasi:

Kontroler obor dhuwur digunakake kanggo nyetel jarak antara plat baja lan nozzle pemotongan, kanggo njamin kualitas potong lan ndawakake nggunakake nozzle pemotongan.