piring logam baja lampu tugas gantry cnc cutting machine plasma

Brand Name: Rayman
Nomer model: Rm1530
Sertifikasi: CE / ISO
Papan Asal: China
Minimal Order Quantity: 1 set
Price: Rembugan
Pembayaran Sarat: T / T / L / C / western Union
Kemampuan Supply: 20 pcs per month
Wektu Pengiriman: 5-7 dina sawise nampa pembayaran
Rincian Pembungkus: lapisan - anti-statis paket film pisanan, anti banyu, moistureproof. Penengah - ngubengi pinggir kothak, ana gelembung. Ekspor standar ekspor luar, plywood fumigasi bebas.
Nama Produk: Light Duty Gantry CNC Cutting Machine
Tekanan Gas: Max. 0.1Mpa
LCD Display Ukuran: 7,0 inci
Ukuran Cutting yang efektif: 2000 * 6000mm
Cutting Speed: 0 - 8000mm / min
Standar: CE / ISO
Mode pamotongan: Plasma / Flame
Dhuwur Kontrol: Kontrol dhuwur tegangan arus

Katrangan:


1. Lampu obor, plasma, semangat lan denda sing beda-beda, opsional miturut syarat pelanggan.

2. Gantry beam box type, ganda driving motor, compact, reliable and effective, cocok kanggo trek wide working.

Cina merek utami utawa impor gerbang panuntun kanggo transmisi horizontal, tepat lan stabil.

3. Rintisan merek impor utawa china ndhuwur kanggo rintisan horisontal, presisi dhuwur lan kinerja banget. Ril khusus kanggo transmisi longitudinal kanthi permukaan grinded, seneng dhuwur presisi lan resistance abrasive.

4. Ngadopsi sistem servo Panasonic bisa ndeteksi lokasi lan seneng tekanan presisi dhuwur, jarak cepet lan wektu percepatan sing cepet.

5. Alat pemotong beda lan sistem obor pemotongan sing disediakake kanggo nyukur semangat, pemotongan plasma, lan liya-liyane.

6. Digunakake ing kothak gas lan sistem distribusi gas, pipa gas nggunakake piranti kontak otomatis lan arrestor geni maneh, saéngga kinerja kerja aman lan stabil dijamin.

7. Sumber daya plasma sing gedhé kanggo pangobongan bahan.

8. Fungsi opsional miturut syarat pelanggan.

Aplikasi


Mesin pemotong plasma CNC saiki akeh digunakake ing industri kayata manufaktur alat mesin,

Peralatan petro-kimia, machinery ringan, kapal, kapal tekanan, mesin pertambangan, tenaga listrik, konstruksi jembatan, aerospace, struktur baja dll.

FAQ


1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan perdagangan manca?

Kita integrasi industri lan perdagangan.

2. Apa liyane uga perlu sawise kita tuku mesin sampeyan?

(1). Kanthi nyukur api: sampeyan mung kudu ngakses gas oksigen lan bahan bakar.

(2). Kanthi pemotongan plasma: perlu sumber daya plasma lan kompresor udara. Sampeyan bisa cocog karo sumber daya plasma kanthi dhewe, utawa tuku bebarengan karo pemotong saka kita, iku opsional. Yen sampeyan tuku saka kita, kita bakal nyambung kabel sumber daya plasma lan mesin pemotong CNC bebarengan, banjur luwih gampang digunakake.

Parameter Teknis kanggo Lampu Gantry CNC Cutting Machine


1Wangun pemotonganPlat baja karo manéka bidang sing disambung karo garis lurus lan busur
2Ukuran Layar LCD7.0 Inci
3Ukuran Cutting yang efektif2000 * 6000mm
4Ukuran Lapangan2500 * 7000mm
5Plasma Cutting Thickness0.5--20mm (gumantung marang kapasitas sumber daya plasma)
6Flame Cutting Thickness5--200mm
7Ngangkat awak1 ngangkat standar awak
8Cutting Speed0-8000mm per menit
9Dhuwur ControlKontrol Ketinggian Listrik + Arc Voltage Height Control (THC)
10Mode DriveDrive rongga
11Cutting Modenyala lan plasma
12Piranti pengapianPiranti pencari otomatis
13Pangiriman fileTransmisi USB
14Tekanan GasMaks. 0.1Mpa
15Tekanan oksigenMax.0.7Mpa
16Cutting GasFlame: Oksigen + Asetilena / Propane / Gas batubara

Plasma: udara

17Piranti lunakFastCAM Standard (ndhukung Auto CAD / Solidworks / CAXA / Types etc.)
18Akurasi pamotongan± 0.5mm
19Tegangan Daya / Frekuensi220V 50HZ / 60HZ
20Rated Power Supply1500W
21Suhu Nggawe-10 ℃ -60 ℃, Kelembaban Relatif, 0-95%.