Ngadhepi macem-macem mesin pemotong plasma CNC desktop ing pasar, macem-macem paramèter, macem-macem konfigurasi, supaya sampeyan ndeleng dizziness, ora ngerti ngendi kanggo miwiti, utamané pelanggan sing wis mung melu ing industri iki, ora ngerti carane Kanggo milih mesin, supaya dina iki Xiaobian bakal pitutur marang kowe bab pilihan mesin pemotong plasma CNC, cara iki uga bisa digunakake ing piranti mesin pemotong liyane.

Miturut kekandelan kasebut

1. Kekandelan pemotongan mesin pemotongan plasma desktop yaiku indeks kinerja paling penting saka mesin pemotong plasma, lan uga indeks sing kudu diparingake dening pangguna. Saiki, sanajan spesifikasi mesin-mesin pemotongan saka macem-macem merek uga padha, kekandelan motong sing nyata beda banget. Mangkono, sanajan spesifikasi lan model padha, rega asring minangka salah siji alasan utama sing beda. Mulane, nalika milih model, pangguna kudu ora mung ndelok model spesifikasi, nanging kudu ngetrapake kekandelan motong dhisik. Amarga iki penting banget kanggo nggunakake lan kontrol biaya mangsa sampeyan.

2. Mesthi, kekandelan motong sing ditandhani dening saben pabrikan ing bahan publisitas lan pandhuane biasane bobot maksimal motong, sing paling dhuwur sing bisa dipotong. Senajan bisa dipotong, kacepetan kerep ora bisa nyukupi kabutuhan pangolahan batch normal. Yen sampeyan milih nomer model mesin, sampeyan kudu nambah watesan tartamtu kanggo bobot potong sing perlu kanggo diproses. Disaranake nggunakake kira-kira 1,4 kaping ketebalan proses sing dibutuhake. Contone, lembaran sheet sing sering dipotong yaiku 25mm. , 25mm × 1.4 = 35mm, sampeyan milih kanggo ngetokake kekandelan 35mm utawa luwih, bakal bisa nemokake kabutuhan potong lan bisa njamin kacepetan cepet.

3. Kekandelan motong lan kecepatan pemotongan dhasar sebanding. Sing luwih gedhe kekandelan saka sheet Motong, sing luwih alon kacepetan; sing luwih tipis ketebalan sheet potongan, luwih cepet kacepetan. Ngerti iki, sampeyan luwih gampang nalika milih model.

Faktor liyane sing kudu ditimbang nalika milih

Beban kelangsaning beban: Tingkat kelanjutan muatan uga minangka parameter penting saka mesin pemotong plasma udara. Luwih luwih tingkat kelangsungan muatan, luwih cepet wektu kerja kontinyu. Ing saiki, durasi mbukak mesin pemisah plasma udara ing pasar antara 30% nganti 60%. Disaranake kanggo milih produk sing nduweni bobot muatan dhuwur miturut kekandelan motong sing padha.

Tegangan kisi: Tegangan kisi bakal langsung ndadekake efek potong. Yen tegangan kisi-kisi ing wilayah iki kurang kanggo wektu sing suwe, potongan pamotongan plasma udara bakal kena. Coba spesifikake tebal potong sing luwih gedhe.

Miturut materi pilihan

Ketebalan motong maksimal sing ditandhani dening saben pabrikan nuduhake indeks nalika nglereni stainless steel. Nalika materi saka sheet potong owah, kekandelan motong maksimum uga bakal ganti. Ing tembung liyane, kekandelan motong maksimal saka mesin pemotong sing padha kanggo bahan sing padha. Iku beda, lan urutan penurunan yaiku: stainless steel, baja karbon, aluminium, kuningan, tembaga, lan liya-liyane. Sampeyan kudu njupuk wawasan nalika milih model, lan sampeyan kudu takon karo prodhuk cetha.

 Ati-ati kanggo nyegah nggunakake produk sing luwih murah

Saiki, mesin pemotong plasma CNC desktop nglereni peralatan lan aksesoris banget kaconggah, utamane obor lan elektroda, nozel lan aksesoris liyane, produk inferior banjir, obor minangka produk berteknologi tinggi, syarat proses dhuwur, obor apik utawa ala. Ngaruhi efek potong lan biaya; ing kemurnian materi tembaga lan sutra sing dipigunakaké ing muncung elektro perlu ditrapake, mung bagean sing berkualitas sing bisa njamin motong sing normal, nanging sawetara produk murah luwih murah, nanging urip layanan sing cendhak, mangaruhi motong Normal, lan iku gampang kanggo nyebabake obor obor nglereni lan komponen daya potong, sing bakal nggawa kerusakan serius kanggo karya. Ora ana rugi. Ana akeh piwulangan ing babagan iki. Mangga mbayar manungsa waé nalika mundhut!