acetylene / propane portable machine RMNC

Brand Name: Rayman
Nomer Model: RM1530
Sertifikasi: ISO / CE
Papan Asal: China
Minimal Order Quantity: 1 set
Price: Rembugan
Pembayaran Sarat: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram
Kemampuan Supply: 200pcs saben sasi
Wektu Pengiriman: 3 dina sawise nampa pembayaran
Rincian Pembungkus: lapisan - anti-statis paket film pisanan, anti banyu, moistureproof. Penengah - ngubengi pinggir kothak, ana gelembung. Ekspor standar ekspor luar, plywood fumigasi bebas.
Nama Produk: Mesin CNC Cutting Portable
Mode pamotongan: Plasma / Flame
Cutting Speed: 0-4000mm / min
Kontrol akurasi: ± 0.01mm
Ukuran Cutting yang efektif: 1500 * 3000mm
Plasma Sumber Daya: Yahong potong-100A, potong-130A, potongan-200A utawa liyane
Dhuwur kontrol: Arc voltase dhuwur kontrol (THC)
Suhu Kerja: -10 ℃ -60 ℃, Kelembaban Relatif, 0-95%.
Flame Cutting Thickness: 5-200mm

Advantage:


1. Mesin kabeh dilas minangka struktur baja alus. Struktur sing mantep lan wektu urip dawa

2. Konfigurasi dhuwur, kacepetan dhuwur lan presisi dhuwur.

3. Ngadopsi komponen merek misuwur ing donya ing bagean pneumatik, bagian listrik lan bagian operasi.

4. Pustaka grafik banget, 48 grafis.

Aplikasi:


Mesin pemotong plasma CNC Portable yaiku peralatan pemotong efisiensi otomatis lan dhuwur. Digunakake ing kabeh jinis bahan karbon, stainless steel lan logam sheet logam presisi sheet nglereni.

Apa Pilih Kita?


1. Pimpinan ing industri mesin pemotong CNC
2. Varietas lan spesifikasi paling wiyar lan peralatan pemotong
3. Proses produksi profesional lan peralatan kanggo njamin produk-produk berkualitas tinggi
4. Tim R & D profesional ndadekke produk kualitas sing unggul
5. Lini produksi gedhe-gedhe ngasilake produksi paling efektif
6. Lengkapi sistem layanan sawise-sales kanggo nyedhiyakake layanan pas wektune lan wicaksana kanggo customer

Parameter Teknis kanggo Mesin Cutting CNC:


1Wangun pemotongansembarang wangun
2Ukuran Layar LCD7.0Inches
3Efek Cutting (X sumbu)1500mm
4Length Cutting Length (sumbu Y)3000mm
5Panjang Beam Salib2000mm
6Longitudinal Rail Length3500mm
7Cutting Speed0-4000mm per menit
8Plasma Cutting Thickness0.5--20mm (gumantung marang kapasitas sumber daya plasma)
9Flame Cutting Thickness5--200mm
10Mode Drivesiji-sisi
11Cutting Modenyala lan plasma
12Piranti pengapianPiranti pencari otomatis
13Dhuwur piranti ngaturKontrol tinggi tegak arus (THC) utawa dhuwur sing bisa diatur listrik
14Pangiriman fileTransmisi USB
15Tekanan GasMaks. 0.1Mpa
16Tekanan oksigenMax.0.7Mpa
17Cutting GasAsetilena / Propana
18Plasma Sumber DayaYahong potong-100A, potong-130A, potong-200A utawa liyane
19Plasma AirMung ditekan Air
20Piranti lunakFastCAM Standard vision (dhukungan otomatis CAD / Solidworks / CAXA / Types etc.)
21Plasma Air PressureMaks. 0.8Mpa
22Precision Cutting± 0.5mm Standar Nasional JB / T10045.3-99
23Kontrol akurasi± 0.01mm
24Tegangan Daya / Frekuensi220V 50HZ / 60HZ
25Rated Power Supply200W
26Suhu Nggawe-10 ℃ -60 ℃, Kelembaban Relatif, 0-95%.