Shandong Rayman Machinery Co., ltd ana ing kutha Jining, provinsi Shandong, yaiku kutha kelahiran Confucius lan Mencius.

Perusahaan kita minangka perusahaan teknologi inovatif lan dhuwur sing bisa nyinaoni, ngembangake, ngasilake, ngedol, nyedhiyakake layanan lan perdagangan dhewe. Wiwit kita miwiti bisnis kita, kita tansah ngupayakake khusus kanggo ngunggahake tingkat riset ilmiah kita. Saiki kita duwe luwih lan luwih insinyur lan mbangun hubungan apik karo akeh institusi riset.

babagan awake dhewe
Mesin pemut api lan plasma sing dirancang dening perusahaan kita nduweni kinerja sing stabil, lan duwe reputasi apik ing baris iki. Kita duwe kemampuan sing kuat kanggo riset, ngembangake lan inovasi kanggo ngasilake standar internasional. Produk kami digunakake akeh ing machinery konstruksi, kapal, metalurgi, prau tekanan, elektronik lan boiler plant.

Tipe klien kalebu pedagang, wholesaler, pabrik, importer, agen, kontraktor. Minangka supplier profesional, kita duwe produk sing diekspor kanggo luwih saka 31 negara, kalebu UAE, KSA, Bahrain, Iran, Turki, Kazakhstan, India, Bangladesh, Pakistan, Indonesia, Sri Lanka, Vietnam, Singapura, Rusia, Ukrainia, Polandia, Bulgaria, Italia, Spanyol, UK, Prancis, Afrika Selatan, Australia, Selandia Baru, Brasil, Argentina, Columbia, Puerto Rico, Meksiko, Amerika Serikat, Kanada lan liya-liyane.

Kita ndhukung pinter lan maneka warna mode kerja sama karo klien beda ing ndonya. Tanggapan cepet, layanan purna jaga sing tanggung jawab minangka fitur saka perusahaan kita.

Sampeyan welcome kanggo ngirim kita inquiries kanggo plasma CNC lan pemotong semangat.