100mm sheet metal cnc cutting machine, Plasma Cutter RM1530T

Brand Name: Rayman
Nomer Model: RM1530T
Sertifikasi: ISO, CE
Papan Asal: CHINA
Pesenan Minimal Minimal: 1 SET
Price: Negotiable
Kemampuan Supply: 300 set saben taun
Rincian Pembungkus: kasus kayu ekspor standar
Drive motor: China motor stepper utawa Jepang servo motor
nomer obor gas utawa plasma: tunggal, loro kepala utawa multihead
Sumber generator plasma / plasma: CHINA seri merek seri HUAYUAN, utawa merek Amerika Serikat
Tegangan mesin: 220V / 380V / 415V / 440V, bisa ngatur
gas pemotongan: oksigen / oxyfuel + Propana asetilena; pencet udara
THC sensorcnc system / controller: Automatic or Mechanical
bahan procesing: stainless, ion, cooper, baja karbon entheng / dhuwur, lembaran galvanis
Option: Lampu gunting lurus, obor pemotongan bevel

Brief introduksi


Plastik CNC gantry gantungan dan mesin pemotong api dirancang khusus untuk pemotongan piring logam, dicirikan saka otomatisasi lan efisiensi dhuwur, operasi sing gampang lan wektu sing suwe. Plastik CNC lan mesin pemut api iki minangka struktur gantri kanthi sistem ganda, ukuran kerja bisa disesuaikan miturut requirement.It bisa digunakake kanggo ngethok baja karbon, stainless steel lan logam non-ferrous ing sembarang grafik 2 d, saengga digunakake sacara wiyar ing bidang pemotongan logam.

Fitur


1. Disain balok baja baja njamin disipasi panas apik tanpa deformasi.

2. Gerakan nyopir gaman sing tanpa gap njamin mesin sing mlaku kanthi cepet ing kecepatan dhuwur.

3. Sistem CNC sing anduweni fungsionalis lan piranti optocoupler ningkatake kemampuan anti-jamming super saka sistem plasma.

4. Komponen branded lan sirkuit paling unggul ing dunya njamin umur urip.

5. Piranti obor sing akeh bisa diatur. Loro nyala lan obor plasma opsional kanggo memenuhi kebutuhan nglereni bahan sing beda-beda ing macem-macem ketebalan.

Guide Guide


1, Flame cutting: Cocog kanggo pemotongan baja karbon luwih gedhé saka 20mm;
2, Pemotongan plasma: Biaya pemotongan plasma 1/3 ~ 1/2 pemotongan api; Supaya plasma cocok kanggo pemotongan baja karbon ing 20mm;
3, Bahan baja tahan karat, aluminium, utawa lembaran galvanis sing cocok kanggo pemotongan plasma.

Parameter


ModelRM1530T
Cutting ModePlasmaFlameFlame lan Plasma
Mode DrivingServo motor utawa stepper motor, Dual-side
Lintas beam Lebar (m)3m utawa 3.5m
efektif Werna Kerja (m)1m kurang saka jembar trek
Guide rail Length (m)Miturut tuntutan sampeyan
efektif dawa kerja (m)2m kurang saka pituduh dalan sepur
Flame Cutting thickness (mm)5-200 (jinis tartamtu nganti 300)
Ketebalan Plasma (mm)Miturut generator plasma, umum 1-30mm
Jumlah Obor CuttingIng panjaluk pelanggan
Cutting Speed (mm / min)50-8800
Kecepatan mlayu (mm / menit)12000
Controller NCLANSUN utawa sistem China utawa liyane sing pengin diimpor
Plasma Power100A, 120A, 200A, 300A. China, USA merek
Piranti lunak pemrogramanPiranti lunak nesting profesional China utawa Australia
Basa OperasiInggris utawa Cina utawa Rusia

Struktur awak mesin


1.Box struktur proses weldment tempering

2. Kekuwatan lan intensitas banget.

3.Single drive diadopsi struktur fix tiga titik.

4.Dura drive adopts struktur simetris.

Transmisi


1. transmisi bolong lan transmisi bolong.

2.Kotak kothak: SEW, dhuwur output torsion kurang gangguan.

3. obor horisontal dikirim dening sabuk baja.

4. Piranti iki piranti urip lan tahan lama.

Model Drive: Jepang AC servo motor
Dhuwur stabilitas lumampah
Sopan pangopènan

Pandhuan ril


Bahan: U71Mn

Intensitas: Ora kurang saka700N / mm²;

Loading kapasitas ora kurang saka = 10T (saben meter),

Kekuwatan tarik ril ora kurang saka 883Mpa,

Kekuwatan kompresi ora kurang saka 1000T.

Proses proses: Penggiling presisi tinggi.

Ketepatan rak panjang: 7 derajat

Unit dawa: 1.0M

Jarak: CP6

Kesalahan: ± 0.06mm / 800mm

Operator obor lan obor:


Dhelikan operator obor kalebu:

Motor

Ngangkat piranti

Papan, obor

Cat katup

Arsip lampu kilat

CNC System


1) .10.4 inch LCD display

2) Kunci operasi

3). Dukungan port USB, tampilan gambar

4). Lampu indikator nuduhake kondisi sing kerjane

5). Menu operator ditampilake kanthi cepet ing monitor

6) .Nggawe produksi

7). Angka sing gampang diprogram sacara langsung

8) .Ana ora diganggu dening gelombang elektro magnetik, dsb

9) .Pause, maju, mundur,

lan gerakan nalika mesin digunakake